Melayudatin sex


26-Dec-2017 13:23

Melayudatin sex-27

potx dating websites

Sdin memang geram sebab sejak Milah beranak dia lama tak merasa lubang pantat Milah jadi dapat aje main semula habis di buatnya love bite dileher Milah dan seluruh badan Milah terutamanya di bahagian tempat berhampiran pantat dan tetek Milah. Arun tahu suami dah seminggu pergi ke China dan waktu Milah masih lagi ada 3 hari nak habis pantang jadi suaminya tak lagi dapat main selepas Milah bersalin anak ke-4 ini. Arun melihat kesan love bite terus terang dia menanya Milah. “Dia ada adik nama Raj jual tu buku untuk anak anak bagus itu buku, nanti saya suruh Raj datang kasi anak tengok buku buku.” Kata Dr Arun yang terus membelek pantat Milah sambil menjolok jolok membuatkan Milah dah terangsang. pagi tadi Jagjit call dia cakap mereka di hotel Corus Ampang malam main sama perempuan yang macam Raja Azmi, dia sangat suka batang tak sunat, bukan main syok Jagjit perempuan tu pun nak lagi tak puas asyik nak lagi.“Oh doctor ni jolok buat saya setim aje…itu rumah saya ada lihat dia baru pindah kan…ya.saya dah jumpa isteri dia waktu baru pindah ada datang rumah saya dan ajak saya datang rumah dia tapi nanti lah, boleh doctor suruh adik dia itu datang saya boleh tengok itu buku buku untuk anak baca” jawab Milah yang didalam hati berkata handsome juga Jagjit tu. Tapi saya punya tal kulop saya sunat Puan Milah” kata Dr.Pernah selepas 2 bulan Milah bersalin anak ke 4 dan sudah habis pantang Dr. Pada malam sebelum hari itu Milah baru saja selesai main dengan Inspector Polis Sdin yang menjadi orang pertama main pantat Milah selepas bersalin. Baru ni kesan love bite ni, suami takda sini,, ini orang mesti geram sama puan ni , wah syok ya, ada makan pil tak?Arun call Milah nak buat pemeriksaan sebab dia akan bercuti ke India selama 3 bulan jadi tidak akan merawat Milah selama tempoh itu. Suami Milah pulak kebetulan pergi keluar negara ke China selama 2 minggu kerana ada expo. ...nanti mengandong lagi Puan ni sedang subur ni saya rasa” kata Dr. “Ya lah doctor, main mana tak syok, dah saya dah makan pil, doctor pun tak mahu rasa pantat saya, saya pun nak rasa batang benggali orang kata best, ni saya suda 4 anak doctor sampai sekarang rawat tengok saja pantat saya cuma cucuk dan gentel gentel kelentit dengan tangan aja, tak mau ke doctor? “Itu kawan Jagjit Singh tinggal dekat rumah puan sangat suka sama puan, dia ada cakap sama saya” kata Dr Arun lagi sambil memeriksa perut Milah yang sudah berbogel atas katil pemeriksaan setelah membuka seluar dalam dan bra.Dr Arun juga geram akan Milah tetapi sebagai seorang doctor sakit puan untuk family dia menjaga profesion nya.

Amat rakus dan bagaikan kemaruk Mat kerjakan bahagian pantat Milah. Arun merupakan doctor keluarga Milah jadi ketika Milah mengandongkan semua 4 orang anaknya dan bersalin Dr Arun lah yang merawatnya. Arun yang juga merawat isteri nombor dua suami Milah ia itu Suliana. Kerap Milah memberitahu yang dia kadang terasa sakit senak didalam saluran peranakan dan dalam pantat.Porn video Black man fucking holes of sexual Devon Lee was uploaded to porn category, it was added liebelib porn tube 2015-12-18 with other hot porn videos similar to this, which you can see below. You can also download Black man fucking holes of sexual Devon Lee porn video in mp4 format.